Τι είναι το ηλιακό ενεργειακό κιτ

Είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να παράγετε ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με την τοπική νομοθεσία κατά την εγκατάσταση.


+ Παράγετε τη δική σας ενέργεια από μια ατελείωτη ανανεώσιμη πηγή, τον ΗΛΙΟ +

+ Μειώνετε το λογαριασμό του ρεύματός σας +

+ Προστατεύετε το περιβάλλον παράγοντας ενέργεια χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ή άλλων σωματιδίων +

+ Κιτ με δυνατότητα επέκτασης +


     Τι περιέχει;

     Ολοκληρωμένο Κιτ-305-330 WATT

     Μονάδα με δυνατότητα επέκτασης

     Εγγυήσεις


Το κιτ αποτελεί μια λύση Αυτοπαραγωγής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση.


+ Εγγυήσεις [Περισσότερα]

+ Δήλωση συμμόρφωσης στα πρότυπα Ε.Ε

+ Βεβαίωση συμμόρφωσης στα πρότυπα Ε.Ε.


     Πώς δουλεύει;


Το φωτοβολταΐκό πάνελ απορροφά ηλιακή ενέργεια και εν συνεχεία, ένας μικρο-αντιστροφέας μετατρέπει αυτή την ενέργεια σε ηλεκτρική.

Αυτή η ενέργεια περνά μέσα από το καλώδιο ρεύματος στο κυρίως κύκλωμα του σπιτιού σας, επιτρέποντας την προμήθεια ρεύματος στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες.
     Πώς να το εγκαταστήσετε:

Μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση των συστημάτων. Πατήστε στους συνδέσμους για να δείτε τα εγχειρίδια οδηγιών.


+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Οροφή [Περισσότερα]
+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Επέκταση οροφής [Περισσότερα]
+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Επίπεδη επιφάνεια [Περισσότερα]
+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Επέκταση επίπεδης επιφάνειας [Περισσότερα]
+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Συντήρηση [Περισσότερα]
+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΙΤ – Υγεία και Ασφάλεια [Περισσότερα]με μικροεναλλάκτη Hoymiles MI300


     Που να το αγοράσετε

     Αγοράστε online

     Επίσημοι Αντιπρόσωποι

     ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα συστήματα που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο απευθείας με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέρουν μία εναλλακτική πηγή ενέργειας επιπλέον σε αυτή που σας προσφέρει η εταιρεία σας. Χρησιμοποιώντας ηλιακά συστήματα συνδεδεμένα στο δίκτυο, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά ή και εντελώς το λογαριασμό του ρεύματός σας. Επιπλέον, αναλόγως το μέγεθος συστήματος, μπορείτε να έχετε νομισματική επιστροφή

Τα εκτός δικτύου συστήματα δεν συνδέονται στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και λειτουργούν με μπαταρία. Η μπαταρία μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε έναν αντιστροφέα, ο οποίος μετατρέπει το DC ρεύμα σε AC , επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ηλεκτρονικά είδη και συσκευές. Η χρήση σε συστήματα εκτός δικτύου συμπεριλαμβάνει εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη και απομακρυσμένο camping. Τα εκτός δικτύου συστήματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Το ενεργειακό κιτ είναι μία λύση σύνδεσης στο δίκτυο

Χρησιμοποιούνται πολυκρυσταλλικά πάνελ των 305-330 watt ανά κιτ.

Η λύση αυτή βασίζεται στη χρήση πάνελ των 305-330 watt και μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή ενέργειας αναλόγως με τις ανάγκες σας. Κάθε πάνελ συμπεριλαμβάνει έναν micro-inverter που μετατρέπει το ρεύμα DC σε AC ρεύμα. Κάθε σειρά μπορεί να έχει έως και 16 κιτ συνδεδεμένους.

Σε περίπτωση συστήματος συνδεδεμένου στο δίκτυο, τα ΦΒ πάνελ δεν παράγουν ενέργεια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Αναλόγως με τις επικρατούσες συνθήκες. Σε περίπτωση συννεφιάς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πιθανότατα όχι. Σε περίπτωση συννεφιάς με παροδική ηλιοφάνεια, θα φορτίσει αλλά όχι επαρκώς.

Συνιστούμε τον καθαρισμό των ηλιακών συλλεκτών σε μηνιαία βάση, προκειμένου να διατηρηθεί υψηλή η απόδοσή τους.

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια εργασιών σε οροφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας των εν λόγω εθνικών κωδικών και κανονισμών που αφορούν στην εργασία σε ύψος και στην αποφυγή πτώσεων. Κατασκευές και εγκαταστάσεις στην οροφή μπορεί να επηρεάσουν την ασφάλεια πυρός ενός κτιρίου. Λανθασμένη εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς. Πληροφορηθείτε από τις τοπικές αρχές για τις απαιτήσεις και οδηγίες ασφαλείας από πυρκαγιά, για οποιοδήποτε κτίριο ή κατασκευή πάνω στα οποία θα συναρμολογηθούν ή θα συνδεθούν τα φβ πανέλα. Θα πρέπει πάντα να ελέγχεται το μέγιστο φορτίο της οροφής πριν από την εγκατάσταση της κατασκευής.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις υποδείξεις στο Εγχειρίδιο που παρέχεται μαζί με το Κιτ, οι οποίες είναι διαθέσιμες για λήψη σε αυτόν τον ιστότοπο, συγκεκριμένα τις Εγγυήσεις Ασφαλείας και Συντήρησης Εξοπλισμού. Το Εγχειρίδιο Τεχνικής Εγκατάστασης πρέπει να ακολουθείται σχολαστικά.

Ναι. Πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία ένταξής σας στο Net Metering (Ενεργειακός Συμψηφισμός) μέσω ενημέρωσης του ΔΕΔΔΗΕ. Για οδηγίες και πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξής συνδέσμους: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/net-metering https://www.deddie.gr/el/upiresies/fwtovoltaika-kai-alles-ape/fv-apo-autoparagwgous-me-energeiako-sumpsifismo-ne

Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο σχετικά με την παροχή και καταμέτρηση ενέργειας στην Ελλάδα, είναι παράνομο να συνδεθεί ένα φωτοβολταΐκό σύστημα απευθείας σε πρίζα. Το σύστημα πρέπει να συνδεθεί σε ένα ξεχωριστό πίνακα και ο πελάτης, πριν το ενεργοποιήσει, θα πρέπει να έχει πρωτίστως πλήρως συμμορφωθεί με το νομικό πλαίσιο για τον Ενεργειακό Συμψηφισμό στην Ελλάδα (Net Metering). Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε πιστοποιημένο επαγγελματία για την σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για ανεπαρκή, απρόσεκτη ή/και παράνομη εγκατάσταση, ή/και κακής χρήσης ή/και κακής συντήρησης του εξοπλισμού, των οποίων τα αποτελέσματα ή οι συνέπειες είναι αποκλειστική ευθύνη του ΠΕΛΑΤΗ.
     Επικοινωνήστε μαζί μας|Γίνετε Επίσημος ΑντιπρόσωποςΣτείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόνEnergyKit 2020 © Marketing & Communication, Voltalia Group